CreditCheck.nl weet veel over adressen, bedrijven, personen en locaties. Beschik altijd over complete en betrouwbare data in uw systeem. U voert in, wij controleren en vullen aan. Welke webservices we bieden? Onderstaand het overzicht:

Maak het uw klanten en medewerkers makkelijk om de juiste adresgegevens in te vullen op een webformulier, in uw CRM of ERP pakket. De adressen webservice vult automatisch straatnamen, plaatsen en coördinaten aan.

Controleer realtime de betaalwaardigheid van consumenten die online een aankoop doen in uw winkel en pas uw betaalmiddelen hierop aan. Verminder wanbetaling en voorkom fraude!

Direct beschikken over de juiste bedrijfsgegevens? Zoek simpel op kvk nummer, adres, bedrijfsnaam of telefoonnummer en verrijk uw klantenbestand met specifieke bedrijfskenmerken.

Met de data van meer dan 175 kenmerken per adres van ruim 9 miljoen woningen, winkels, kantoren en overige vastgoedobjecten leveren we kadastrale, bouwkundige en locatiegegevens.

Controleer realtime rijbewijzen, identiteitskaarten of paspoorten op fraude, vermist en/of gestolen registraties.

CreditCheck.nl beschikt over gedetailleerde gegevens van 7.3 miljoen huishoudens en meer dan 2 miljoen bedrijven. Deze big data zetten we graag smart in voor het verminderen van kosten en verhogen van uw omzet.