In onze systemen staan de gegevens van enkele miljoenen Nederlanders. Het is onze taak deze uiterst zorgvuldig te bewaken. Daarom zorgen we voor een goede beveiliging. Toch kan het gebeuren dat er een zwakke plek in onze beveiliging zit: een beveiligingslek. Dat lossen we dan natuurlijk zo snel mogelijk op. U kunt daarbij helpen. 

Denkt u dat u een zwakke plek in één van onze diensten heeft gevonden? Laat het ons dan alstublieft zo snel mogelijk weten. Zo voorkomt u dat anderen hier misbruik van kunnen maken.

Beveiligingslek gevonden?

  • Stuur een e-mail naar algemeen@CreditCheck.nl
  • Geef voldoende informatie. Zoals een uitgebreide beschrijving, inclusief IP-adressen, URL, logs, hoe te reproduceren, screenshots, et cetera. Zo kunnen wij uw melding zo effectief mogelijk behandelen.
  • We nemen binnen twee werkdagen contact met u op om afspraken te maken over een redelijke herstelperiode en een eventuele gecoördineerde publicatie van het beveiligingslek.
  • Uiteraard houden we u op de hoogte van de voortgang van het oplossen van het probleem.

Belangrijk
We rekenen erop dat u het beveiligingslek niet met anderen deelt, geen actief misbruik maakt van het beveiligingslek en de informatie die u via het lek heeft verkregen meteen verwijdert.