CreditCheck.nl biedt informatie over consumenten en bedrijven. Betrouwbare informatie is essentieel bij het nemen van verantwoorde zakelijke beslissingen. CreditCheck.nl voorziet u hierbij van belangrijke en relevante informatie.

Risicobeoordeling van het betaalgedrag en de kans op fraude.

  • Adres Check
  • Consumer Credit Check
  • Bedrijfs Credit Check
  • Closed User Group ( Waarschuwingsregister )

CreditCheck.nl beschikt over een rijkgevulde database met bedrijfsprofielen van meer dan 2 miljoen bedrijven in Nederland. Krijg inzicht in betrokken bestuurders, de rechtsvorm, het aantal werkzame personen en de actuele contactgegevens. De bedrijfsprofielen zijn ook beschikbaar als webservice.

Op zoek naar de betrokkenheid van een bestuurder bij één of meerdere organisaties? Ook de betrokkenheid bij opgeheven en failliete organisaties is bekend in onze historische bedrijven database.

Dit product is uitermate geschikt voor vorderingen op natuurlijke personen (consumenten). Een verhaals informatierapport helpt bij de beslissing voor de juiste en meest kostenbesparende incassoprocedure. Een verhaals informatierapport geeft inzicht in inkomstenbronnen, de financiële positie van de debiteur en de verhaalsmogelijkheden.

CreditCheck.nl levert:

  • Verhaals informatierapporten van bedrijven
  • Verhaals informatierapporten van consumenten

Startdocument en wekelijkse updates van alle WSNP, faillissementen en insolventie uitspraken binnen Nederland.

Bestanden verouderen snel. Jaarlijks muteert 30 tot 40% van de gegevens in uw klantenbestand. Bovendien werken veel bedrijven met verschillende databases en worden mutaties en toevoegingen vaak door meerdere personen op meerdere afdelingen doorgevoerd. Wij signaleren risico’s op betaalgedrag zodat u preventief te werk kunt gaan.

Door oplopende griffierechten en slechte verhaalbaarheid kiest men er vaker voor geen gerechtelijke procedure op te starten. De Griffie Check biedt uitkomst en geeft aan of het zinvol is om wel of niet gerechtelijke stappen te zetten.

Maatwerk scorecard specifiek samengesteld op gecombineerde data van klant en de CreditCheck.nl Databank.

We geven inzicht in de executie woningwaarde van een woning middels een specifieke onderbouwing van koopsommen geselecteerd uit een transactiedatabase van vergelijkbare executieobjecten.

Met het automated valuation model (AVM), ook wel woningwaarde model genoemd, berekenen we volledig geautomatiseerd van één woning of van hele woning- en hypotheekportefeuilles de woningwaarde. Het woningwaarde model van CreditCheck.nl is academisch onderschreven en erkend door stichting Taxaties en Validaties (STENV).

Met CreditCheck.nl Screening ontvangt u van ons een background check van personen en/of bedrijven. De CreditCheck.nl Screening wordt o.a. ingezet voor het screenen van personeel of het screenen van huurders. Ons desk research team heeft meer dan 40 jaar ervaring en levert diepgaande profielen die zorgvuldig tot stand zijn gekomen.

Ook wanneer u zaken doet met bedrijven of personen die gevestigd of woonachtig zijn in het buitenland kan CreditCheck.nl u voorzien van krediet informatie. CreditCheck.nl heeft nauwe banden met kredietinformatiebureaus in het buitenland. Met de CreditCheck.nl Buitenland Check kunt u kredietinformatie aanvragen uit België, Duitsland, Italië, Oostenrijk en de Caribische eilanden (Curaçao, Bonaire en St Maarten).