CreditCheck.nl is de fraudepreventie specialist op het gebied van:

Woonfraude

Woonfraude kost de eigenaar alsook de gemeenschap veel geld. Die overheid verhaalt steeds vaker de schade bij woonfraude op de eigenaar. Bij een verdenking van woonfraude schort ook de brandverzekeraar de uitkering op. Woonfraude voorkomen is een must.

eCommerce fraude

De eCommerce markt groeit hard en een de fraude groeit een hard mee. Webshops worden geconfronteerd met verschillende vormen van fraude. De branche specifieke kennis van CreditCheck.nl helpt bij het tijdig signaleren van fraude door de inzet van data science .

Internetfraude

Internetfraude kent verschillende verschijningsvormen en kan op zeer veel manieren gepleegd worden. Denk bijvoorbeeld aan: Pharming, phishing , fraude met online advertenties, Spyware, Acquisitiefraude, nep-virusscanners.

CreditCheck.nl kent een aantal data gedreven oplossingen die u helpen bij het voorkomen van fraude. Door de inzet van big data, data science en de juiste branche specifieke fraudedetectie helpen we u fraude te voorkomen.

CreditCheck.nl neemt veiligheid uiteraard zeer serieus. Hiervoor heeft CreditCheck.nl een beveiligingshandvest opgezet conform ISO27001. Een ISO 27001 certificering betekent dat de organisatie aan de internationale norm voldoet voor informatiebeveiliging.