Bezoek CreditCheck.nl op de Credit Expo

Ook CreditCheck.nl is dit jaar weer aanwezig op de Credit Expo stand nr. NB.36. Credit Expo biedt een compleet overzicht van de markt voor Credit Management en daaraan gerelateerde producten en diensten. U krijgt inzicht in alle mogelijke oplossingen om kredietrisico’s te minimaliseren en uw inkomende cashflow te versnellen zonder klantrelaties onnodig onder druk te zetten. Credit Expo is gratis toegankelijk voor eindgebruikers en beleidsbepalers ten aanzien van oplossingen op het gebied van Credit Management. De Credit Expo zal plaatsvinden op 3 november 2016 in het NBC congrescentrum Nieuwegein, zet het alvast in uw agenda!

Social credit scoring

Hoe credit ratings van consumenten tot stand komen is de afgelopen 10 jaar niet veel veranderd. Maar de wereld om ons heel is wel degelijk veranderd. De afstand tot de consument wordt groter. De financiële wereld digitaliseert in rap tempo. Financiële geldstromen democratiseren. En klanten zijn minder loyaal aan één brand.

Social media data is de internationale big data bron. Hoe kan de inzet van social media data ons helpen de menselijke maat te meten? En kredietrisico’s goed in te schatten? Wat zijn de toepassingsmogelijkheden? En hoe wordt een credit check gedreven op social media data ervaren door de consument zelf? Bij deze en andere vragen staan we graag stil met een select groepje experts.

Webwinkel Vakdagen

Ervaringsdeskundigen en topbestuurders delen hun kennis in een uitgebreid programma over uiteenlopende onderwerpen. In zes themazalen en twee keynotezalen worden ruim 200 inspirerende sessies verzorgd door sprekers uit binnen- en buitenland. Ook CreditCheck.nl is aanwezig tijdens de Webwinkelvakdagen 2016.

CreditCheck.nl is live!

Vanaf vandaag is de website van CreditCheck.nl live en staat ons servicecenter strak opgelijnd om u te helpen met een van onze informatiediensten.