Conceptual keyboard - Quality (green key)
OPSCHONING KLANTENBESTAND

Een opschoning van uw klantenbestand geeft inzicht in de kwaliteit van de klantgegevens en corrigeert foutieve adressen, e-mailadressen en telefoonnummers. Een compleet, correct en actueel klantenbestand zorgt voor een beter bereik, minder retouren en een besparing op marketingkosten. We verrijken uw klantenbestand desgewenst met specifieke kenmerken als nieuw gevonden woonadres of telefoonnummer.

POSTCODETABEL

In de Postcodetabel vindt u alle Nederlandse postcodes, inclusief straat, huisnummer, woonplaats en regioaanduiding. Postcodes en adressen wijzigen regelmatig, bijvoorbeeld door gemeentelijke herindelingen of nieuwbouw. Met periodieke updates beschikt u altijd over de meest actuele Postcodetabel. De tabel is samengesteld op basis van openbare data  afkomstig van overheden.

VERHUISVALIDATIE

Jaarlijks verhuizen circa 1,4 miljoen consumenten en ruim 37% van de adres- en contactgegevens bevat een of meerdere fouten. Met de CreditCheck.nl Verhuisvalidatie actualiseren we uw klantenbestand en weet u wat de nieuwe adresgegevens zijn van uw klanten.