Achteraf betalen is onmisbaar en niet meer weg te denken als online betaalmiddel.

Start direct! En groei in conversie en omzet zonder betaalrisico’s voor u! Onderzoek wijst uit dat 30% van de consumenten bij voorkeur achteraf wenst te betalen. GarantPay levert deze achteraf betaaloplossing. GarantPay ontzorgt in het gehele betaaltraject van klant acceptatie tot facturatie en draag desgewenst alle betaalrisico’s voor uw als webshop. Gemiddeld stijgt de conversie 12% door het aanbieden van een achteraf betaalmethode.

 

Hoe het werkt:

logo garantpayNadat een klant in uw webwinkel een product heeft besteld kiest uw klant voor de betaal optie “GarantPay” achteraf betalen en gaat akkoord met de voorwaarden. Real-time voeren we op dat moment een check uit op het betaalmoraal van de klant aan de hand van de door de klant ingevulde klantgegevens. Indien de klant geaccepteerd is wordt de betaling door GarantPay verwerkt. Uw klant ontvangt het product en wij zorgen ervoor dat u uw geld ontvangt.  Hebben uw klanten vervolgens vragen over de factuur? Dan worden zij professioneel geholpen door ons klantenservice team.

 

De voordelen van GarantPay voor uw webshop:

• Direct tot 30% meer omzet!

• GarantPay als marketingtool
• 100% dekking op facturen
• Extra waardevolle klantdata
• Communicatie met jouw logo en huisstijl
• Plugins zijn binnenkort beschikbaar
• Al uw gegevens inzichtelijk via één overzicht.

 

Heldere prijs

GarantPay werkt met een vast tarief per geaccepteerde order. Dus geen abonnement en geen variabele kosten; gewoon één vaste prijs. GarantPay kan zelfs goedkoper zijn dan betalingen met iDEAL. Benieuwd naar onze tarieven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de GarantPay nieuwsbrief op www.GarantPay.nl